Om Informasjonshuset AS

Informasjonshuset leverer innholdet du trenger, når du trenger det.

Over 20 års DEDIKERT KOMMUNIKASJONSARBEID.

Kvinnen bak
Informasjons­huset AS

Jeg Inger Anita Merkesdal, står bak Informasjonshuset. I tillegg kobles et stort og kompetent nettverk på når anledningen byr seg. Jeg samarbeider også med engasjerte mennesker innen en rekke fagfelt.

Vegen har vært lang og lærerik. Det startet med en oppvekst bokstavelig talt i Lykkeland og et usedvanlig sammensatt utdannings- og arbeidsliv.

En gang planla jeg en journalistutdanning, så ble jeg rørlegger i stedet. For over 20 år siden ble kommunikasjon likevel ansvarsområdet mitt. Med den ballasten valgte jeg å gå videre innen journalistikk, informasjon og kommunikasjon.

Her kan du lese mer om hvordan jeg har arbeidet med frilansjournalistikk og magasinproduksjon, innholdsansvar for hjemmesider og nyhetsbrev, OG om min kobling til vann.

Års erfaring ++

Nå lurer du kanskje…

Hvorfor velge oss?

Det grunnleggende er godt og relevant innhold, formidling og evnen til å skape endring.

Verden står midt i store utfordringer. Samtidig er vi bedre rustet for å løse disse enn noen gang.

Enkeltmennesker, firma, organisasjoner og institusjoner gjør sin del for å være med på å gjøre verden til et litt bedre sted gjennom bærekraftige løsninger. 

Dette er også historier jeg ønsker å bli med på å fortelle.

Breddekunnskap

Over 20 års journalistisk erfaring, blant annet innen betongrelatert arbeid, fra  bygg og anlegg, transport, energi, håndverk, hage, mat, mennesker, by- og nærmiljø.

Allsidighet & Fleksibilitet
  • tekst
  • innholdsleverandør
  • foto & video
  • magasinproduksjon
  • foredrag
  • prosjektledelse
  • strategi- og kommunikasjonsråd
Spesialfelt

Dybdekunnskap innen klimatilpasning og blå-grønn infrastruktur, med hovedvekt på formidling av behov og løsninger innen overvann, flomsikring, vann og avløp.

Referanser

Hva sier kundene?

I over 20 år har jeg hatt gleden av å samarbeide med en rekke utgivere, firma, fagfolk og andre. Her er tilbakemeldinger fra noen få.

«Unik fortellerevne»

Første gangen jeg møtte Inger Anita var i 1997. Da var hun ansvarlig for omvisning og informasjon på Fortidslansbyen Landa, og hadde en unik fortellerevne.

Inger Anita er et menneske som gir et positivt og engasjert inntrykk. Senere har  jeg lest saker hun har skrevet i både dagspresse og fagpresse.

I vår anbefalte jeg henne som frilansjournalist, med ansvar for tekst og bilder, til et internmagasin for Rosenberg. Hun er selvgående, har bevart sin fortellerevne og løste oppgaven på en konstruktiv og proff måte. Jeg ser fram til å arbeide med henne igjen.»

En pålitelig frilanser

Jeg hadde gleden av å jobbe med Inger Anita Merkesdal da jeg var leder for Feature-avdelingen i Stavanger Aftenblad i 2007 og 2008.

Inger Anita var fast og pålitelig frilanser for Boligmagasinet vårt, BO. Hun var en viktig del av den lille redaksjonen og bidro med ideer, artikler, foto og nyttig fagkunnskap. Hun var alltid positiv og stoffet hun produserte kom i tide og var ryddig og ordentlig levert.

Jeg anbefaler Inger Anita til alle som måtte ha behov for en flink og stødig frilansjournalist.

– Anette Ronæss​​
Tidligere leder i feature-avdelingen i Stavanger Aftenblad 

En positiv pådriver

Inger Anita var ansvarlig journalist for vårt fagblad «VA-forum» i mange år. Hun leverte VA-faglige artikler, intervju med bransjepersoner, reportasjer fra anlegg og gode bilder.

Inger Anita oppleves som en engasjert journalist og en positiv pådriver for å oppnå gode resultater. Vi hadde en tett dialog og et godt samarbeid gjennom prosessen.

 – Geir Sogge Johnsen​
Siv.ing VA, Produktsjef Basal

Vi vet ikke hva vi kan hjelpe deg med – men det gjør kanskje du? Ta kontakt, så finner vi ut av det.