Over 20 års allsidig erfaring

Gjennom Informasjonshuset bistår jeg kunder med journalistikk, kommunikasjon, informasjon og strategi. Jeg er tekstforfatter i Stavanger-regionen, og leverer alt fra enkeltartikkler for nettsted til hele magasin.

av | lørdag, 29 februar, 2020

Frilansjournalist og tekstforfatter Stavanger Inger Anita Merkesdal, i Informasjonshuset AS.

De siste 10 årene har jeg i hovedsak arbeidet som innholdsleverandør til fagblad, magasin, hjemmesider, nyhetsbrev og sosiale media. Kunder har mellom annet vært selskapene i Skjæveland Gruppen, Basal, Måltidets Hus/NCE Culinology, med flere.  

Frilansjournalist tekstforfatter Stavanger Inger Anita Merkesdal

Frilansjournalist og tekstforfatter Stavanger Inger Anita Merkesdal i forbindelse med innholdsproduksjon for Rosenberg.

Fra 2012 til 2016 var jeg redaktør og journalist i Basals magasin VA-forum. Fra 2009 til 2017 hadde jeg alt ansvar for innhold, tekst, bilder og layout for magasinet Eureka på oppdag av og i tett samarbeid med Skjæveland, Multiblokk og Storm Aqua.

De siste fire årene har jeg deltatt i forberedelsene av og dekket konferansen Klimatilpasningsdagene, som arrangeres av Skjæveland Gruppen, gjennom kompetanseselskapet Storm Aqua. 

I perioden 1998 – 2008 arbeidet jeg i hovedsak som frilansjournalist og -fotograf, og leverte komplette artikler til magasin som Rørfag, Bygg Aktuelt (nå Byggfakta), Næringsmiddelindustrien (nå Matindustrien), Hotell, VVS-aktuelt, Drift- og vedlikehold, Norsk HageTidend, Weber/Leca-magasin og andre.

I godt over to år hadde jeg blant annet en fast ukentlig hagespalte i Stavanger Aftenblads Bo-magasin. I ett år skrev jeg tekstene i et innstikkmagasin Ford Kverneland månedlig distribuerte via Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende. I flere år produsert jeg alt innholdet i bydelsavisen for Hundvåg. Jeg har hatt eneansvar for internmagasin for Hotell Residence i Sandnes, for Fagforebundet i Rogaland og for Helgøe AS.

Inger Anita

Tips oss! Har du noe å fortelle, så ta kontakt! 🙂 

0 kommentarer

Om meg

Mitt navn er Inger Anita Merkesdal, jeg er frilansjournalist, innholdsleverandør, foredrags­holder og tekstforfatter. Jeg samarbeider med engasjerte mennesker innen en rekke fagfelt, og har et stort og kompetent nettverk, som jeg kobler på når anledningen byr seg.

Inger Anita Merkesdal

følg oss
Instagram
Kategorier
Hjelp til innhold?
Populære artikler

Andre innlegg

Klimatilpasning: Jeg har lært av de beste

Klimatilpasning: Jeg har lært av de beste

Frilansjournalist og tekstforfatter Stavanger Inger Anita Merkesdal, i Informasjonshuset AS. Mitt arbeid innebærer produksjon av nyhetsbrev, inkludert planleggingen og gjennomføringen av alt arbeidet, all oppdatering på selskapenes hjemmesider, samt annet relevant...