Foredrag og kurs

Informasjon er mer enn tekst og bilder. La meg fortelle om det.

DELER GJERNE KUNNSKAP

Skreddersydde foredrag og kurs om kommunikasjons­muligheter, mål og midler

Inger Anita Merkesdal, Informasjonshusets innehaver, startet sin informasjonskarriere med å holde skreddersydde foredrag i 1995. I 1998 etablerte hun seg som frilansjournalist. I løpet av disse godt og vel 20 årene har hun samlet kunnskap om fallgruver, utfordringer og muligheter innen kommunikasjon.

Ofte må virksomheter, bransjer og organisasjoner kjøpe kommunikasjonsbistand. Det er et eget fag. Samtidig er det slik at vi alle – ledelse, ansatte, bransjer, organisasjoner og selskap – kommuniserer hele tiden. Selv det å ikke kommunisere aktivt sender et budskap.

Ta kontakt så tar vi en prat om hva Informasjonshuset kan lære deg og dere om hva dere kan gjøre for å lykkes med kommunikasjonen dere selv leverer.

Vil du ha tips og eksempler på muligheter? Ta kontakt!

Noen eksempler på arbeid vi har gjort

En overraskende sommer

Sommeren 2020 ble for de færreste som planlagt. På reportasjereise i bobil kom Informasjonshuset til Vågsøy og Måløy. Der produserte frilansjournalist Inger Anita Merkesdal en artikkel for Fjordenes Tidende. Artikkelen fra Informasjonshuset er her.

Sommerens klikk-vinner

På reportasjereise for Bobilverden.no kom vi over dette hyggelige paret, som ferierer i en usedvanlig vakker veteranbil. Artikkelen Informasjonshuset leverte til Bobilverden ble 2020-sommerens klikkvinner. Les saken her

MAGASINPRODUKSJON

Informasjonshuset leverer hele magasin, og påtar seg ansvar for deler av produksjonen. Høsten 2019 og våren 2020 samarbeidet Informasjonshuset med Rosenberg og andre om produksjonen av Rosenberg Magasinet. Se eksempel her. 

 

 

Prosjektartikler

I over ti år leverte kvinnen bak Informasjonshuset månedlig prosjektartikler til Bygg Aktuelt. Nå leverer hun til Bygg.no / Byggeindustrien. Denne er fra en Ålgårdskole hvor det meste gikk godt. Les artikkelen fra Informasjonshuset her: 

Vi vet ikke hva vi kan hjelpe deg med – men det gjør kanskje du? Ta kontakt, så finner vi ut av det.