Magasinproduksjon

Informasjonshuset leverer innholdet du trenger, når du trenger det.

Hele eller deler

En vesentlig del av oppdragsmengden

Å produsere hele magasiner har vært en vesentlig del av oppdragsmengden, helt siden oppstarten i 1998.

Arbeidet tilpasses kundens ønske og behov, og strekker seg fra leveranse av enkeltartikler og bilder, til  ansvaret for hele planleggingen, organiseringen, intervju, foto og tekstproduksjon, samt oppfølging av layout og trykkeri.

Informasjonshuset første selvstendige produksjon av internmagasin var på oppdrag av Hotell Residence i Sandnes i 1998. Den største kunden på magasin-siden har vært Skjæveland Gruppen.

Diverse prosjekter og referanser

Fra 2009 til 2017 hadde jeg alt ansvar for innhold, tekst, bilder og layout for magasinet Eureka på oppdag av og i tett samarbeid med Skjæveland, Multiblokk og Storm Aqua. Fra 2012 til 2016 var jeg redaktør og journalist i Basals magasin VA-forum. I flere år produsert jeg alt innholdet i bydelsavisen for Hundvåg. Jeg har hatt eneansvar for internmagasin for Fagforbundet i Rogaland og det som var Helgø AS. Mitt siste samarbeid innen magasinproduksjon var EKTE ROSENBERG, Rosenbergs magasin. 

Noen eksempler på arbeid vi har gjort

En overraskende sommer

Sommeren 2020 ble for de færreste som planlagt. På reportasjereise i bobil kom Informasjonshuset til Vågsøy og Måløy. Der produserte frilansjournalist Inger Anita Merkesdal en artikkel for Fjordenes Tidende. Artikkelen fra Informasjonshuset er her.

Sommerens klikk-vinner

På reportasjereise for Bobilverden.no kom vi over dette hyggelige paret, som ferierer i en usedvanlig vakker veteranbil. Artikkelen Informasjonshuset leverte til Bobilverden ble 2020-sommerens klikkvinner. Les saken her

MAGASINPRODUKSJON

Informasjonshuset leverer hele magasin, og påtar seg ansvar for deler av produksjonen. Høsten 2019 og våren 2020 samarbeidet Informasjonshuset med Rosenberg og andre om produksjonen av Rosenberg Magasinet. Se eksempel her. 

 

 

Prosjektartikler

I over ti år leverte kvinnen bak Informasjonshuset månedlig prosjektartikler til Bygg Aktuelt. Nå leverer hun til Bygg.no / Byggeindustrien. Denne er fra en Ålgårdskole hvor det meste gikk godt. Les artikkelen fra Informasjonshuset her: 

Vi vet ikke hva vi kan hjelpe deg med – men det gjør kanskje du? Ta kontakt, så finner vi ut av det.