Artikler, tekst og foto

Over 20 års erfaring innen frilansjournalistikk. Informasjonshuset er redaksjonens forlengede arm i Stavanger-regionen og hele Sør-Norge.

Erfaren og allsidig

Pålitelig, kunnskapsrik, fleksibel og selvgående

Innen frilansjournalistikk leverer Informasjonshuset alt fra enkeltartikler og bilder, til innhold i hele magasin. I arbeidet legger vi vekt på å være tilgjengelige, tilpasningsdyktige, grundige og foroverlent. Vi dekker i hovedsak Stavanger-regionen, men dekker hele Sør-Norge og reiser gjerne lengre ved behov.

For oss har det vært viktig å ikke låse oss til noe fagområde, derfor leverer vi artikler og bilder om det meste. 

Tidligere erfaring

Redaktør og journalist i Basals magasin VA-forum. Fra 2009 til 2017 hadde jeg alt ansvar for innhold, tekst, bilder og layout for magasinet Eureka på oppdag av og i tett samarbeid med Skjæveland, Multiblokk og Storm Aqua.

Allsidig

I perioden 1998 – 2008 arbeidet jeg i hovedsak som frilansjournalist og -fotograf, og leverte komplette artikler til magasin som Rørfag, Bygg Aktuelt (nå Byggfakta), Næringsmiddelindustrien (nå Matindustrien), Hotell, VVS-aktuelt, Drift- og vedlikehold, Norsk HageTidend, Weber/Leca-magasin og andre.

I godt over to år hadde jeg blant annet en fast ukentlig hagespalte i Stavanger Aftenblads Bo-magasin. I flere år produsert jeg alt innholdet i bydelsavisen for Hundvåg.

Noen eksempler på arbeid vi har gjort

En overraskende sommer

Sommeren 2020 ble for de færreste som planlagt. På reportasjereise i bobil kom Informasjonshuset til Vågsøy og Måløy. Der produserte frilansjournalist Inger Anita Merkesdal en artikkel for Fjordenes Tidende. Artikkelen fra Informasjonshuset er her.

Sommerens klikk-vinner

På reportasjereise for Bobilverden.no kom vi over dette hyggelige paret, som ferierer i en usedvanlig vakker veteranbil. Artikkelen Informasjonshuset leverte til Bobilverden ble 2020-sommerens klikkvinner. Les saken her

MAGASINPRODUKSJON

Informasjonshuset leverer hele magasin, og påtar seg ansvar for deler av produksjonen. Høsten 2019 og våren 2020 samarbeidet Informasjonshuset med Rosenberg og andre om produksjonen av Rosenberg Magasinet. Se eksempel her. 

 

 

Prosjektartikler

I over ti år leverte kvinnen bak Informasjonshuset månedlig prosjektartikler til Bygg Aktuelt. Nå leverer hun til Bygg.no / Byggeindustrien. Denne er fra en Ålgårdskole hvor det meste gikk godt. Les artikkelen fra Informasjonshuset her: 

Vi vet ikke hva vi kan hjelpe deg med – men det gjør kanskje du? Ta kontakt, så finner vi ut av det.