Innholdsproduksjon

Informasjonshuset leverer innholdet du trenger, når du trenger det.

Vi løser oppgaven målrettet

Innholdsproduksjon er også et fag

De fleste har ansatte som kan skrive og ta bilder. Det er ikke det innholdsproduksjon handler om.

Temaet, vinklingen, ordbruken og kombinasjonen med bilder, billedtekst og presentasjon har avgjørende betydning for å nå målet. Spesielt nå, når vi alle konstant overøses av inntrykk, må jobben gjøres riktig. Alt annet blir i verste fall støy.     

Jeg har lang erfaring, jeg oppfatter budskapet og jeg formidler det målrettet. Be gjerne om eksempler.

Noen eksempler på arbeid vi har gjort

En overraskende sommer

Sommeren 2020 ble for de færreste som planlagt. På reportasjereise i bobil kom Informasjonshuset til Vågsøy og Måløy. Der produserte frilansjournalist Inger Anita Merkesdal en artikkel for Fjordenes Tidende. Artikkelen fra Informasjonshuset er her.

Sommerens klikk-vinner

På reportasjereise for Bobilverden.no kom vi over dette hyggelige paret, som ferierer i en usedvanlig vakker veteranbil. Artikkelen Informasjonshuset leverte til Bobilverden ble 2020-sommerens klikkvinner. Les saken her

MAGASINPRODUKSJON

Informasjonshuset leverer hele magasin, og påtar seg ansvar for deler av produksjonen. Høsten 2019 og våren 2020 samarbeidet Informasjonshuset med Rosenberg og andre om produksjonen av Rosenberg Magasinet. Se eksempel her. 

 

 

Prosjektartikler

I over ti år leverte kvinnen bak Informasjonshuset månedlig prosjektartikler til Bygg Aktuelt. Nå leverer hun til Bygg.no / Byggeindustrien. Denne er fra en Ålgårdskole hvor det meste gikk godt. Les artikkelen fra Informasjonshuset her: 

Vi vet ikke hva vi kan hjelpe deg med – men det gjør kanskje du? Ta kontakt, så finner vi ut av det.